Редактор: Виолета Николаеваe-mail: Кадър БНТТози вот се превръща във вот за или

...
Редактор: Виолета Николаеваe-mail: Кадър БНТТози вот се превръща във вот за или
Коментари Харесай

Ген. Атанасов: Трябва да се лимитира период, в който едно лице може да заема поста министър-председател

Редактор: Виолета Николаева

e-mail: 

Кадър Българска национална телевизия

" Този избор се трансформира във избор за или срещу режима " Борисов ". Виждам, че преобладаващата част - повече от 2/3 от хората, които ще гласоподават, желаят премахване на режима " Борисов ". Да не се опасяват хората, знам, че има риск, само че апелирам ви, сложете едни ръкавици, една маска и да променим метода, при който се ръководи страната. " - прикани в студиото на Българска национална телевизия ген. Атанас Атанасов от Демократична България. 

 

" Важно е да се подчертае, че политическите сили, изразители на митинга, имаме опция да се обединим към концепцията, че е нужна смяна. 

Не е маловажно да се подчертае по какъв начин се управляваше страната. Борим се да бъде възобновен авторитетът на най-висшия орган на държавната власт. Никога не е бил толкоз невисок престижът на българския парламент. Борисов година и половина не е стъпил там. 

В България бюджетните средства от Европейски Съюз дават благоприятни условия за развиване на стопанската система като бранш в България.
Трябва да се лимитира интервалът, в който едно лице може да заема поста министър- ръководител. Президентът има два мандата, ръководителят на Върховен касационен съд - един мандат, главният прокурор също един...
Министър педседателят има неограничена власт и става слепване с властта. Дори в Съединени американски щати президентът има два мандата... " - разяснява гостът в студиото на утринния блок по Българска национална телевизия. 
 

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР